Toimitusehdot


Yleistä

MS hair&beauty shop on MS hair&beautyn ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Tmi Beauty Deli (2430791-2). Tmi Beauty Deli pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.


Maksutavat

Verkkomaksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Pankki- ja korttimaksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle. Muiden maksutapojen osalta Verifone Finland Oy toimii maksutapahtumatietojen välittäjänä, jolloin maksun vastaanottajana näkyy MS hair&beauty/Tmi Beauty Deli.

Verifone Finland Oy Vantaankoskentie 14 01670 Vantaa Asiakaspalvelu: 020-7535192 Sähköposti: kuluttaja@verifone.fiwww.verifone.fi

Mash-lasku

 • Ostamiseen riittää oma henkilötodistus.

 • Saat vähintään 14 päivää korotonta maksuaikaa.

Jos haluatkin maksaa laskusi erissä, se hoituu kätevästi: laskunsaatuasi voit helposti muuttaa
maksutapasi osamaksuksi.

Mash-osamaksu

Tee ostokset ensin liikkeessä Mash-laskulla. Mash-laskun saatuasi voit valita, maksatko kaiken kerralla vai joustavasti osissa.

 • Voit valita maksuajaksi joko 3, 6, 9, 12, 18 tai 24 kuukautta.

 • Osamaksunerät laskutetaan 30 päivän välein.

 • Käsittelymaksu 3,90 €/kk, vuosikorko 19,90 %, ei muita kuluja.

Maksutapaehdot

Mash-ostokset rahoittaa Mash Finance Oyj (Y-tunnus: 2159120-9). Olemme vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys.

Mash-laskun tai -osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat yli 20-vuotiaat henkilöt. Mashilla voi tehdä ostoksia 10–10 000eurolla. Osamaksu laskutetaan 30 päivän välein. Esimerkiksi arvoltaan 2 000 euron ostoksen todellinen vuosikorko on 26,44 % maksuajan ollessa 12 kk. 

Mash Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Mash-laskulla tai -osamaksullamaksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätäluotto niiden perusteella. Mash-laskulla tai -osamaksulla maksavan tulee antaa henkilötunnuksensa tai tunnistautua pankkitunnuksillaan tilausta tehdessään.

www.mash.com

Asiakaspalvelu palvelee 24 h/vrk

Puh.0800 94580

(ma–su 24h, puhelu on maksuton)

asiakaspalvelu@mash.com

LUOTONANTAJA

MashFinance Oyj


Toimitus ja toimituskulut

Toimitamme tilauksia vain Suomeen ja käytettävissä on Postin ja Matkahuollon kuljetuspalvelut. Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan.
Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.


Toimitusaika

Pyrimme lähettämään tilaukset aina mahdollisimman nopeasti, normaalisti seuraavana päivänä tilauksesta. Tämän jälkeen kuljetuspalvelu toimittaa tuotteet omien aikataulujensa mukaisesti.
Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.


Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Asiakas vastaa itse palautuksesta aiheutuvista kustannuksista. Tuotteen maksu palautetaan 30 päivän sisällä alkuperäistä maksutapaa käyttäen asiakkaalle, kun tuote on palautunut ja tarkistettu. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, ehjä ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Puutteellisesta pakkaamisesta aiheutuneet kulut laskutetaan asiakkaalta.

Jos haluat palauttaa tuotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme (hairandbeautybyms@gmail.com) ja sovi palautuksesta ennen lähetystä. 


Virheellinen tuote

Mikäli tilaamasi tuote on virheellinen, ota heti yhteyttä asiakaspalveluumme (hairandbeautybyms@gmail.com). Reklamaatio tulee suorittaa seitsemän vuorokauden kuluessa toimituspäivästä. Virheelliset tuotteet korvataan täysimääräisesti aina, jos virheen vastuu on kuluttajasuojalain mukaan myyjällä. 


Vaurioitunut paketti

Jos paketti on vaurioitunut matkalla, ota heti yhteyttä kuljetuspalveluun sekä asiakaspalveluumme hairandbeautybyms@gmail.com.


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

hairandbeautybyms@gmail.com

Tietosuojaseloste 08.07.2018


Rekisterinpitäjä ja sen yhteystiedot

Tmi Beauty Deli (y-tunnus: 2430791-2)

hairandbeautybyms@gmail.com


Mitä tietoja minusta kerätään?

Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asioidessa käytetty kieli, asioidessa käytetty valuutta. Yritysasiakkaalta tallennetaan lisäksi yrityksen nimi, y-tunnus ja alv-tunnus.

Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa.


Mihin henkilötietoja käytetään?

Henkilötietoja käytetään:

 • Asiakassuhteen hoitamiseen
 • Tilauksen toimitukseen ja käsittelyyn, sekä arkistointiin
 • Tilastollisiin tarkoituksiin
 • Markkinointitarkoituksiin

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu.

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.


Kuinka kauan henkilötietojani säilytetään?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.


Tietojen luovutus kolmansille osapuolille

Luovutamme henkilötietoja logistiikka ja maksupalvelu yhteistyökumppaneille, verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi.


Asiakkaan oikeudet

Asiakkaana sinulla on seuraavat oikeudet:

 • Tarkistusoikeus
 • Oikaisuoikeus
 • Oikeus peruuttaa suostumus
 • Poisto-oikeus